Over ons...

Welkom bij ons op de site, de verzamelplek voor alle informatie omrent Taxi Momentje. Taxi Momentje is begonnen als een start-up van een Leidse ondernemer. Hij heeft een tijd lang gereden op de bus en touringcar. En was hij lange tijd werkzaam in de Horeca waar hij verschillende management functies heeft bekleed. (Burger king, KFC, New york pizza) Hij kwam op het idee om een taxi dienst te beginnen die prijzen hanteert die tenminste wel te betalen zijn, en om een rit te bieden waarbij men op een sociale manier in contact staat met chauffeurs/partners. “Samen sterker” is dan ook een kreet die veelvuldig word gebruikt. De ouderwetse manier van een taxirit aanbieden met behulp van een taxicentrale zal langzaam aan gaan verdwijnen en daarmee ook de hoge prijzen die daar aan vastzitten. Ook Uber taxi waar hij begon is uiteindelijk een partij die door de mand viel. Waarbij voor de verandering de chauffeur de prijs betaald in plaats van de klant.

Ons motto is dan ook "Een  taxi rit  moet  betaalbaar  zijn. Zeker op  drukke momentjes". En een ieder moet een eerlijke beloning krijgen voor het werk dat hij of zij heeft gedaan. Laten we eens bekijken wat er voor heeft gezorgd dat de prijzen van Taxi Momentje beduidend lager liggen dan bij de concurrent.

Innovatietoepassingen in de taxi branche

Door de toepassing van bijzondere en vooral innovatieve software is het Taxi Momentje gelukt om de ritten een stuk goedkoper te maken. Het systeem zorgt ervoor dat Taxi Momentje de volledige controle over de planning van de ritten behoudt, zonder dat er noodzaak is om een centrale te gebruiken. Dit maakt het voor alle klanten mogelijk om voor een zeer schappelijk bedrag voorzien te zijn van het beste vervoer.

Deze praktische toevoegingen binnen het bedrijf brengen niet alleen veel voordelen met zich mee voor de chauffeurs, maar natuurlijk ook voor jou als klant. Door het systeem zal je altijd voorzien zijn van de kortste route, hierdoor betaal je geen centimeter teveel. Daarnaast zal je jouw taxirit op ieder mogelijk moment van de dag kunnen boeken. Wij raden wel aan om minimaal 24 uur van tevoren te boeken, op die manier ben je altijd voorzien van een taxi. Bij het boeken van een rit zal je automatisch de gegevens van de chauffeur en het type auto te zien krijgen. Kortom, door de innovatie binnen ons bedrijf zijn wij in staat om de best mogelijke service te leveren voor de meest lage prijs die je kunt vinden in de taxi branche.

Algemene gegevens:

Bedrijfsnaam:Taximomentje

Adres:Engelandlaan 474

Postcode:2711 EB

Plaats:Zoetermeer

Gemeente: Zoetermeer

Basisgegevens Kamer van Koophandel:

KVK-nummer:68384653

Inschrijving:Datum:29 april 2017