Taxi Momentje | Goedkoopste Schiphol Taxi » Taxi Online Boeken | IDEAL/PIN/CASH

Boek minimaal 24 uur van te voren, bestel je toch later dan kunnen

wij je geen garantie geven op een succesvolle reservering!

Goedkoopste Taxi 4 Airport

 

 

Het boeken van een taxi rit

Het boeken van een taxi bij Taxi Momentje is een van de meest eenvoudige dingen die je maar kunt doen. Bij ons op de site krijg je altijd te maken met vaste prijzen voor taxi ritten voor Schiphol en Rotterdam Airport. De rit word vooraf berekend aan de hand van een minuut en km prijs, dit gebeurt met behulp van Google Maps/GPS. Hier op de pagina vind je alles wat je nodig hebt om een taxi rit te boeken. We zullen je laten zien wat belangrijk is om in gedachten te houden bij het boeken van een van onze taxi’s.

Hier moet je op letten

Het eerste wat je moet doen is het invullen van alle details van jouw reis. Je ziet vervolgens gelijk de prijs die hieraan gekoppeld is, zo kom je niet meer voor rare verrassingen te staan. Bij het bestellen is het van belang dat je een account hebt, deze wordt automatisch voor je aangemaakt bij een eerste bestelling. Dit account kan men terugvinden in de bevestigingsmail. Door dit account kun je 24/7 jouw taxi rit inzien/corrigeren/cancelen. Let er even goed op dat je bij het boeken wel de juiste datum invoert, dit gaat nog wel eens fout. Het is mogelijk om tot een uur van tevoren te boeken, wel moet je er rekening houden dat er in dit geval niet altijd een auto beschikbaar is.

Ons systeem brengt aanzienlijk veel voordelen met zich mee voor jou als klant. Een eenvoudige interface, vaste prijzen en 24/7 inzage in jouw reservering. Je kan de rit eenvoudig betalen met IDEAL welke voorziet in normale bank betaling maar ook creditcards accepteert, ook is er natuurlijk de mogelijkheid om achteraf te betalen d.m.v. pin of cash geld. Voor je het weet is jouw rit al gereserveerd en bevestigd. Taxi Momentje is er voor alle mensen die voor een schappelijke prijs voorzien willen zijn van het beste vervoer.

De voordelen op een rij

  • Taximeter en navigatiesysteem zijn één intelligent geïntegreerd systeem waardoor onze chauffeurs altijd voor de kortste route kiest en de klant geen centimeter teveel betaald
  • De klant kan met de Taxi app 24 uur per dag een taxirit kan boeken. Vanaf een vakantie-adres in het buitenland, alvast je taxi-rit van het vliegveld naar huis boeken of gewoon vanaf thuis een ritje naar het theater heen en terug. Het is allemaal mogelijk.
  • We hebben geen centrale en dus ook geen overhead. U betaald alleen voor de taxi-rit en niet meer voor een dure centrale
  • Bij het online boeken krijgt u automatisch het profiel van de chauffeur en type auto met bijbehorend kenteken teruggekoppeld. Wel zo fijn en veilig!
  • Onze prijzen zijn permanent laag en niet een dag een week of een maand maar het hele jaar. 1 jaar geleden waren wij pioniers wat betreft de prijs! beschimpt, genegeerd en uitgelachen, Leert Google ons dat er een tiental bedrijven in de bollenstreek allemaal richting de prijzen van Taxi Momentje aan het zakken zijn! "dus het kan wel"??
  • Kortom meer service voor een veel betere prijs.
  • Taxi Tarieven
  • Boekingsformulier
  • Kortingscoupons